Nieuws

Inschrijving Gabrielloop gestart

Het is zover, het startschot van onze jaarlijkse Gabriëlloop is gegeven! De achtste editie zal op 3 mei plaatsvinden! Het concept is nog steeds hetzelfde: loop of wandel met zoveel mogelijk klasgenoten, vrienden, (groot-)ouders en kennissen zo veel mogelijk rondes bijeen op een parcours rond de school en omgeving. Per graad gaat de klas die de…
gabriëlloop

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes van het Sint-Gabriëlcollege? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Nieuwbouw

Kalender

Activiteiten

Escape room

 

Dit jaar organiseren we weer een heuse escape room, volledig door ons eigen team bedacht en uitgewerkt. We maken er dit keer een tweedaagse van, zodat er nog meer mensen kunnen komen spelen.

Activiteiten

Projectdag

 

De tweede projectdag van het tweede jaar gaat dit schooljaar door op 29 februari.

Activiteiten

Podiumkunsten

    

In de derde graad kunnen leerlingen zich vrijwillig opgeven om mee te gaan naar toneelvoorstellingen. De negende van het jaar valt op 29 februari. Informatie volgt via mevr. Timmermans.

Activiteiten

Infodag

    

Onze infodag gaat dit jaar door op zaterdag 2 maart, van 9 uur tot 16 uur.

Activiteiten

Improvisatietheater

 

De leerlingen van het tweede jaar gaan kijken naar het improvisatietheater in de Vooruit in Boechout.

Activiteiten

Info-avond 2 naar 3

    

We organiseren een info-avond voor de ouders van leerlingen uit het tweede jaar. We stellen de richtingen in de tweede graad voor en de belangrijkste wijzigingen in de lessentabellen.

Activiteiten

Gezondheidsdag zesdejaars

 

Gezondheidsdag van het zesde jaar.