Onze zorg

De zorgcirkel

Om duidelijk te maken hoe de zorg op onze school wordt georganiseerd, hebben we een infographic gemaakt die meer informatie geeft. Klik op de verschillende zorgverleners op onze school om te zien wat we doen om leerlingen te begeleiden die met een hindernis in hun schoolloopbaan of -leven te maken krijgen.

Fast Forward

We startten in 2023/2024 met een proeftraject in de eerste graad voor cognitief sterk presterende leerlingen. De laatste jaren hebben verschillende collega’s bijscholingen gevolgd en de nodige ervaring opgedaan, zodat ze in 2023 een eigen traject op poten konden zetten. Leerlingen die meer uitdaging nodig hebben, cognitief sterke leerlingen waarvoor de lessen vaak te traag gaan en die zich daardoor beginnen te vervelen en soms ongewenst gedrag beginnen te vertonen of schoolmoe worden, kunnen op die manier extra uitgedaagd worden. Het traject kreeg de naam Fast Forward. in 2023 zijn we gestart met leerlingen uit de eerste graad. Later wordt dit doorgetrokken worden naar de tweede en derde graad.

Zorgfolder

Soms is het moeilijk om de juiste weg te vinden als je hulp nodig hebt. In de folder vind je iedereen die je op ons college zal omringen met zorg. Want je staat er niet alleen voor.

De zorgcirkel

Klik op de verschillende zorgverleners en het beleid om meer informatie te krijgen.

infografic