Infodag

De infodag op 2 maart 2024 was een groot succes. Ouders en leerlingen die vandaag in het zesde leerjaar zitten, konden de hele dag door een rondleiding boeken. Nadat alle tijdslots volzet waren, hebben we nog extra plaatsen gemaakt om mensen rond te kunnen leiden. Op die manier konden meer dan 1400 mensen de school bezoeken en kennismaken met de keuzevakken rond STEM, Latijn, Delta etc.


Wat gebeurt er achter onze schoolmuren? Wat hebben wij je te bieden? Denk je dat het Sint-Gabriëlcollege iets voor jou is?

We nemen jou graag mee op ontdekking door onze school op onze infodag van 2 maart 2024, van 9 uur tot 16 uur. Leerkrachten én leerlingen tonen je onderweg alle leuke plekjes en geven je info over de verschillende keuzepakketten die je kan volgen.

Let op: wegens het nieuwbouwproject is het domein van de school noch onze parking op de Lange Kroonstraat als parkeerplaats voor bezoekers tijdens de infodag toegankelijk. Wij vragen om zo veel als mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Infodag 2 maart 2024