Alles over de achtste Gabriëlloop

Op 3 mei organiseren we voor de achtste keer de Gabriëlloop waarbij iedere klasgroep* gedurende 1 uur tracht om zoveel mogelijk rondjes te lopen of te wandelen.

De leerlingen trachten daarom zoveel mogelijk mensen (klasgenoten, vrienden, kennissen, familieleden, sympathisanten, …) te overtuigen om voor hun klas te lopen/wandelen.

Onze focus ligt op de recreatieve loper/wandelaar die zijn of haar sportief engagement ten dienste stelt van een klas van ons college. Of je nu veel of weinig ronden loopt/wandelt, snel of traag, alle beetjes helpen. Ook als u geen leerling of leerkracht van het Sint-Gabriëlcollege kent, bent u uiteraard van harte welkom. Er wordt zowel een wandel- als een loopparcours voorzien zodat echt iedereen kan meedoen!

De klas waar (percentueel) na exact 1 uur (1/2 uur lagere school) het meeste aantal volledige ronden voor afgelegd is, wint! Al blijft het gekende credo ook hier van toepassing: deelnemen is belangrijker dan winnen!

De verschillende eetstandjes en het gelegenheidscafé Den Engel zorgen ervoor dat u voor, tijdens en na de fysieke inspanning nog gezellig kan bijpraten met vrienden en oude bekenden.

* klassamenstelling tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding

Contactinfo:

Inschrijving en programma

Alle deelnemers betalen bij de voorinschrijving 3 euro. Nadien kan je enkel nog de dag zelf inschrijven en betaalt iedereen €6. Leerlingen en medewerkers van het college krijgen hun 3 euro terug onder de vorm van een eet- en drankbon wanneer ze hun borstnummer komen afhalen én wanneer ze zich inschrijven voor dinsdag 30 april (23.59u.).

Ook mensen die uit sympathie voor de school en voor de gezelligheid willen komen lopen of wandelen, zonder hun ronden te laten meetellen voor een klas, zijn van harte welkom!

De deuren gaan open vanaf 17.15 u. We verwachten veel volk. Kom dus zeker goed op tijd zodat u tijdig uw borstnummer kan ophalen.

Parcours

Bereikbaarheid

De school is het makkelijkste bereikbaar te voet of met de fiets! Voldoende fietsparkeerplaatsen zorgen er voor dat uw stalen of aluminium ros goed gestald kan worden. Rond het Sint-Gabriëlcollege liggen heel wat parkeermogelijkheden. Tussen 18:00u. en 21.15u. is er geen verkeer mogelijk in de straten rondom de school.

Onze sponsors

.

.

Vorige editie